Gyakori kérdések

Tekintse meg gyakorta felmerülő kérdés-válasz gyűjteményünket méréstechnika témakörben. Amennyiben itt nem találta meg amit keres, illetve lenne felénk kérdése, keressen minket elérhetőségeink egyikén.
Gyakori kérdések
 • Vannak funkcionális előnyei annak, ha a MeoTools-t választom partnernek?

  Igen, többek között a vállalt határidőben. Az együttműködés alatt ugyanis Önnek nem szükséges hosszú időre kivonni a termelésből a mérőeszközeit, hiszen tudunk válogatni olyan laborjaink között, amelyek szabad kapacitással bírnak és a legrövidebb idő alatt elvégzik a kalibrálást.

 • Mennyibe kerül a kalibrálás? Minden esetben egyedi árat kalkulálnak?

  Partnereinknek már az első kalibrálás során is a lehető legnagyobb kedvezményt tudjuk biztostani. Minden leendő Ügyfelünknek egyedi ajánlatot adunk szem előtt tartva a gazdaságosság és a fenntarthatóság egyensúlyát.

 • Tudnak segíteni mérőeszköz hitelesítésben is?

  Igen. Hitelesítést, csak hatóság - vagy hatóság által megbízott labor végezhet. A Meotools Méréstechnika Kft. kapcsolatban áll hitelesítésre jogosult Partnerekkel.

 • Egyedi és különleges mérőeszközöket is kalibrálnak?

  Igen. A Meotools Méréstechnika Kft. a kalibráló laborban történő kalibrálások 100%-át lefedi.

 • Akkreditált kalibrálást végeznek?

  Igen. Minden kalibráló laborunk rendelkezik a NAH általi, az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány szerint akkreditált minősítéssel.

 • A szállításban is tudnak segíteni?

  Igen. Amennyiben szükséges, úgy a kalibrálandó eszközök oda-vissza szállítását díjmentesen megoldjuk.

 • Miért olcsóbb itt a mérőeszköz kalibrálás?

  A Meotools Méréstechnika Kft. nem csak egyetlen kalibráló laborral dolgozik, hanem több labor résztulajdonosa, így a lekötött kapacitások tekintetében versenyképes árakkal tudunk az Ügyfelek rendelkezésére állni.

Kapcsolat Dolgozzon velünk!

Árkalkulációra lenne szüksége? Felmerülő kérdései vannak metrológiai szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Szívesen állunk rendelkezésére. Reméljük hamarosan Ügyfeleink között üdvözölhetjük.