Miért mi?

Vásárlói, megbízói oldalon a kalibráló laborokkal szemben támasztott elsődleges szempontok közé tartozik a kalibrálás ára és a megbízhatóság, elvárások tekintetében pedig a vállalt időtartam, valamint a kalibrálás szakmai minősége.
Miért mi?

Tudjuk, hogy nehéz manapság olyan laboratóriumot találni, amely minden igényt kielégít vagy legalábbis törekszik rá. A legtöbb ugyanis csak a saját tevékenységi körének megfelelő szolgáltatást tudja és kínálja, hiszen arra rendelkezik akkreditációval, amelyre a NAH (Nemzeti Akkreditáló Hatóság) akkreditálta.

Cégünk azonban bármilyen mérőeszközt tud kalibrálni, ami a méréstechnikában előfordul, ráadásul rövid határidővel, a lehető legkedvezőbb áron.

Több Magyarországon működő MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány által akkreditált labor tulajdonrészesei vagyunk, továbbá külföldi kalibráló laborokkal is szerződéses kapcsolatban állunk, ezáltal Ügyfeleinket mindig méltányos ár mellett tudjuk kiszolgálni a lehető leggyorsabb átfutási idővel, hiszen nem egyetlen kalibráló labor kapacitására támaszkodunk.

Kalibráló technikusaink mindegyike rendelkezik a kalibrálás szakszerű lefolytatásához szükséges több éves tapasztalattal, így biztosítjuk Megrendelőinknek a szakmai hozzáértést, tehát a legjobb minőséget.

A MeoTools Méréstechnika Kft. szolgáltatásai folyamatosan igazodnak a szükségletekhez, garantálva a „win-win” üzlet egyik legfontosabb elemét, a megbízhatóságot!

Amennyiben velünk dolgozik, Önnek nem szükséges hosszú időre kivonni a termelésből a mérőeszközeit, hiszen a gyors átfutási időt szem előtt tartva igyekszünk a szabad kapacitással bíró laborjainkat rendelkezésre bocsátani.

  • rutinos szakértőgárda
  • precíz munkavégzés
  • kiváló minőség
  • korszerű technológia

Kapcsolat Dolgozzon velünk!

Árkalkulációra lenne szüksége? Felmerülő kérdései vannak metrológiai szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Szívesen állunk rendelkezésére. Reméljük hamarosan Ügyfeleink között üdvözölhetjük.